Het DNA van jouw bedrijf in een dagdeel op tafel

Weet jij precies waar jouw bedrijf toe in staat is? Wat is jullie vermogen om taken af te ronden, resultaten te halen, doelstellingen te realiseren en op koers te blijven? En wat is het vermogen om de onderlinge relaties tussen mensen succesvol in te zetten, te leren met elkaar en om zowel sfeer als bedrijf positief te beïnvloeden?

Dat begint met inzicht in jullie bedrijfs-DNA: een ‘foto’ van hoe jullie zelf vinden dat jullie bedrijf het doet. En een open en veilig gesprek hierover: wat betekent dat voor ons in de praktijk en wat kunnen we ermee?

Nieuwsgierig naar jullie bedrijfs-DNA? We ontmoeten jou en je bedrijf graag!

  • In een telefonische intake checken we samen of de echte vraag op tafel ligt en hoe de meting hieraan kan bijdragen.

  • Een dwarsdoorsnede van het bedrijf vult online een gedetailleerde organisatiemeting in. De specifieke en concrete vragen zorgen ervoor dat we een heel precies beeld krijgen van hoe jullie bedrijf zich gedraagt. Niet de individuen, maar het bedrijf als geheel!

  • Vervolgens komt de dwarsdoorsnede van het bedrijf en DURVT een dagdeel bij elkaar: wat is de uitslag van de meting? Hoe zien we dat terug in de dagelijkse praktijk en welk effect hebben de scores op het realiseren van jullie ambities?

Kenmerkend voor de DURVT meting

Veilige en open sfeer: met een dwarsdoorsnede van het bedrijf in gesprek over zaken die vaak niet benoemd worden. Laagdrempelig: na een dagdeel samen weten jullie precies wat jullie eerstvolgende stap is.

Wil je meer weten of de meting inplannen? Bel Jolien de Boer (T 06-286 60 272) of Marjan Houweling (T 06-191 826 58) of stuur een e-mail naar verbinden@durvt.nl.