Online Live Event
Met Gemak meer Verbinding in je Team

woensdag 13 januari
16.00-17.00 uur


Het is één van de meest gestelde vragen in deze tijd: hoe houd ik verbinding in mijn team? We werken meer dan ooit op afstand samen. Daarbij heeft iedereen eigen, unieke behoeftes. De één vraagt zich af hoe het met iedereen gaat. De ander is bezig met hoe krijg ik mijn werk georganiseerd of hoe houd ik het vol?

Ieder moment is een goed moment om ruimte te maken voor wat mensen bezighoudt. Voor wat er nog meer nodig is om effectief en efficiënt te kunnen samenwerken, terwijl je oog en aandacht voor elkaar houdt. En in deze periode merk je dat meer dan ooit. Of je team lekker draait of helemaal stil is gevallen: we geven je op een briefje dat er meer speelt dan je nu wellicht denkt.

Bij DURVT hebben we inmiddels heel wat jaren ervaring met het op tafel krijgen van wat er écht speelt. Wat blijkt? Het kan in korte tijd. Het is gemakkelijk en concreet. En iedereen kan het toepassen. Keer op keer. En dat leidt telkens weer tot betere resultaten en meer werkplezier.

Wil jij weten hoe dat werkt? Meld je dan aan voor het online live event Met Gemak meer Verbinding in je Team op woensdag 13 januari om 16.00 uur. Het online live event is kosteloos en duurt een uur. We kijken ernaar uit je dan te ontmoeten!