Wil je versnellen als team?

Wij zien dat de meeste organisaties worstelen met de steeds sneller veranderende maatschappij. Hardnekkige patronen houden de echt snelle en continue maar noodzakelijke verandering tegen. Wij werken vanuit een aantal overtuigingen, onze principes. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat het zo werkt. Dat we zo, samen met onze klanten, het snelste en meest duurzame resultaat kunnen boeken, ook in de waan van de dag. Resultaten zoals meer rendement, lagere kosten, hogere kwaliteit, hogere klanttevredenheid en medewerkerbetrokkenheid.

Lean draait om
leren (en) vertrouwen

Een lean training, een paar projecten met mooie resultaten, een verbeterbord en dan wordt er geroepen dat er lean gewerkt wordt. Maar in no time zien we het visueel dashboard versloffen, wordt het aantal verbetervoorstellen minder, verdwijnen problemen onder de tafel en stopt de reis... Of lean wordt ingezet als kostenbesparing, waarbij vooral op klantwaarde is ingeleverd en mensen harder, in plaats van slimmer en lichter zijn gaan werken...


Lean gaat niet om trucjes, om quick wins en ook niet om green, yellow and black belt programma’s. Lean gaat over een lerende organisatie willen zijn. Het draait om eenvoud, praktisch, vertrouwen en veiligheid.

Het gaat om
impact in de praktijk

Maar al te vaak komen mensen terug van een training: ze hebben een leuke dag gehad! Er even tussenuit! En ze hebben dan ook zeker wat geleerd. Leuk. 


Maar ... hoe vaak passen ze het geleerde ook toe in de praktijk? Maken ze ook echt verschil in de organisatie met wat ze geleerd hebben?


Met DURVT gaan we voor impact: met programma's en training op maat waarbij de teams in een duidelijke hartslag het geleerde in de praktijk brengen. Ook in de waan van de dag. Als team, samen met elkaar. 

Kies voor de verandering eens de makkelijke weg

Ongeveer de helft van de verandertrajecten haalt zijn doelstelling, maar dan wel tegen meer tijd en geld. We weten allemaal dat het overwinnen van menselijke  weerstand veel tijd en energie kost. Er zit iets onzichtbaars bij mensen waardoor verandering maar niet wil stromen. Leiders denken vaak: "als we die ene zeurpiet nu uit het team zetten, zal het daarna wel beter gaan".  Maar vaak wordt de weerstand bij de mensen daarna alleen nog maar groter.

 

Stel nu dat er voor de verandering een makkelijke weg bestaat, waarmee je binnen een half jaar concrete én duurzame resultaten bereikt... Met DURVT leren we je die makkelijke weg vinden.

Een greep uit onze producten, diensten, activiteiten

Team Programma's - Lean & Team Training - Ketensamenwerking - Dagstart Training - Agile Scrum - Interim Project, Proces & Programma Management - Inspiratie & Reflectie - Project Start Ups - Project Follow Ups - Bewonersbijeenkomsten - Train the Trainer - Leiderschap - Communicatie - Meten - Lean & Team Audits - TCI Team Diagnostics, Team Leader View & Organisation Diagnostics Assessments

Weten wat duurzaam verbeteren jou oplevert? Vraag de Quick Scan Verbeterpotentieel in een 1/2 dag aan!